Siliconen niet-reanimerenarmband
Niet-reanimeren armband, van siliconen

Witte, siliconen armband met blauwe tekst: NIET REANIMEREN

U kunt deze armband bestellen via het BESTELFORMULIER voor een niet-reanimerenpenning.

U dient alleen de armband en het gewenste aantal aan te geven. Verder kunt u bij geboortedatum (verplicht veld) '01-01-1900' invullen en bij pasfoto en handtekening kunt u kiezen voor 'GEEN pasfoto en GEEN handtekening'. Bij de overige keuzevakjes kunt u op akkoord klikken.

Een armband kost 6,25 euro inclusief verzending, maar in combinatie met een niet-reanimerenpenning is het 4,50 euro, omdat de verzendkosten dan over de gehele bestelling gaan. 

De tekst op de armband luidt 'NIET REANIMEREN'. Voor de volledigheid verzoeken wij u de onderstaande informatie goed door te lezen:

 

Belangrijke informatie:

  • In het algemeen gesproken zijn onze siliconen armbanden uitsluitend geldig in combinatie met een niet-reanimerenpenning.
  • In sommige zorgcentra en sommige ziekenhuizen is intern afgesproken dat een armband gelijk staat aan een penning, omdat op die afdeling dat het beleid is. Hierbij is het dan ook opgenomen in het medisch dossier, na overleg met de medisch specialist. Indien deze afspraken er niet zijn, adviseren wij de armband in combinatie met een penning te dragen.
  • Het dragen van een armband geeft een wat grotere zichtbaarheid, ook omdat bij een reanimatie tegenwoordig de bovenkleding niet meer standaard wordt verwijderd, waardoor er altijd een kans bestaat dat de penning om de hals niet opgemerkt wordt. Pas bij het aansluiten van een AED wordt de bovenkleding wel geopend, waardoor de penning zichtbaarder wordt.